Powered By Blogger

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

N00b pelaa Black Opsia... Matkalla prestigeen osa 3.

Se häämöttää jo! Ensimmäinen prestigeni häämöttää jo, tämä kolmas osa matkapäiväkirjastani kertoo lähinnä tämän viikonlopun (14.12. - 16.12.) tupla-xp levutuksista ja neljännessä osassa ollaan sitten jo vedetty se prestige!

Itselleni tämä tupla-xp viikonloppu oli ensimmäinen ja sen huomaa kyllä levelien nousussakin. Edellisessä blogauksessa olin 22lvl ja siitä hiljalleen nousin melko tasaisesti levelille 37. Tästä alotin sitten eilen (15.12.) elämäni ensimmäisen tupla-xp viikonlopun ja meno on ollut varsin hurjaa! Vaikka olenkin taas viettänyt pientä hiljaiseloa Black Ops 2:n suhteen, niin melko hyvin kill confirmed matsit lähti taas käyntiin. Muuta matsi ja olin jo 40lvl! Alkuunhan tuossa lauantaina oli myöskin Call of Duty Eliten klaaneille suunnattua toimintaa Core Kill Confirmed pelimuodon parissa ja täten sitten perustin Clan Perkele nimisen klaanin, jolla otin osaa tuohon häppeninkiin. Klaanikaveriksi sain vanhan tuttuni TRMP:stä, ei Turtzaa vaan Peipposkan joka tosin ei ilmeisesti kiireiltään päässyt tuohon kaksituntiseen klaanien tupla-xp mittelöön. Clan Perkele ottaa vastaan Black Ops 2 ja Modern Warfare 3 pelaajia ilman sen suurempia kriteerejä, kivaahan se olisi jatkossakin ottaa osaan klaaneille tarkoitettuihin tapahtumiin.

Tuon kaksituntisen aikana napsin yksin Core Kill Confirmedissa 78 confirmia, mihin olen ihan tyytyväinen. Jos haluat Clan Perkele klaaniin liittyä niin tämän kirjoituksen lopussa on linkki CoD Eliten klaanisivuilla jossa liittyminen onnistuu. Viime blogin jälkeen olen lopettanut TDM:n ja Domination matsien pelaamiset melkein kokonaan ja hinkkaan tuota Kill Confirmedia pelkästään, jotenkin vain tuo kyseisen pelimuodon adrenaliini ja todella nopea tempo sopii meikäläiselle ja dogtagien kerääminen kuolleilta on kivaa puuhaa (välillä niinkin kivaa että sitä juoksee kamikazen lailla dogtagin kuvat silmissä suoraan vihollisjoukon keskelle kuolemaan).

Myöskin ase on muuttunut PDW-57 konepistoolista Vektor K10 konepistooliin, joka on oman  ensimmäisen prestigensä jo saanut. Tuossa onkin pelin lempiaseeni ja nyt kun on tottunut käsittelemään konepistooleja niin rynnäkkökiväärit tuntuu todella kankeilta ja hitailta tappovehkeiltä, eikä niitä tule juurikaan enää käytettyä edes.

Kill Confirmed on siis pelimuodoista suosikkini tällä hetkellä ja laitanpa siitä tilastot vielä tähän:

Kills: 991
Death: 1307
Confirms: 909
Denies: 272

Ja loppuun vielä kuva josta koko prestigen metsästys sai innoituksensa. Pelaajalehden Black Ops -moninpeliopas ja eka Black Ops peli!


N00b pelaa Black Opsia... Matkalla prestigeen osa 4, eli grande finale saapunee ensi viikolla (jos ei tule "mutkia" matkaan ;)).

Call of Duty Eliten Clan Perkele sivut: https://elite.callofduty.com/connect/clan/view/4617842

1 kommentti:

  1. Yllättävän mukavaa luettavaa vaikka itse peli ei ookkaan mulle niin tuttu.

    VastaaPoista