Powered By Blogger

torstai 20. joulukuuta 2012

Parhaat WWF/WWE entrancebiisit! Eli hieman showpainia!

Mitä kummaa? Jo toinen musiikkiaiheinen blogi, tosin tällä kertaa käsitellään World Wrestling Entertainmentin (entinen World Wrestling Federation) kuumimpia hittejä, eli entrance biisejä. Tarkoitukseni on vain esitellä omat suosikki-entranceni WWE/WWF maailmasta eikä mitään sen kummapaa. Toivottavasti nautitte!

Eka theme on mielestäni RAW ohjelman paras tunnari ikinä (jo sen takia että juurikin 2001-2006 vuosina tuli paljon WWE:tä katsottua) ja siitä onkin hyvä aloittaa!

The Union Underground - Across The Nation

Aloitetaan sitten eräällä keskuudestamme poistuneella painijalla, eli vaikkapa ekana traaginen Chris Benoit joka oli yksi suosikeistani. Teki hirmuteon perheelleen ja itselleen, mutta oli showpaini-urallaan yksi parhaista teknisistä showpainijoista! R.I.P. Rapid Wolverine!

HHH eli Triple H on aina kuulunut suosikkeihin, ehkä osittain senkin takia koska ukon entrancen on duunannut jumalallinen Motörhead! Kiistatta kaikkien aikojen kovin entrance theme mitä on WWE maailmassa koskaan ollut ja tulee koskaan olemaan!

Legendaarisen The Undertakerin Graveyard Symphony on livenä melko huikea kokemus (kyllä olen livenä kokenut tämän Hartwall Areenalla joskus Smackdownin vieraillessa siellä). Kuvastaa hyvin Undertakerin eeppistä hahmoa! The Undertaker on hahmoista ollut itselleni se suurin suosikki siitä saakka kun tämän pimeyden prinssin ensimmäisen kerran joskus kakarana näin!

Lyödään samaan nippuun toinenkin Undertakerin theme, eli Johnny Cashin Ain't No Grave!

Takerista onkin melko (epä)luonnollista hypätä velipoika Kaneen ja hänen parhaimpaan themeensä! Finger Elevenin "Slow Chemical" on itselleni se theme jonka haluaisin Kanella kuulla edelleenkin.

Siirrytäämpäs hetkeksi WWE Hall of Famen puolelle ja napsitaan sieltä muutama kova theme seuraavaksi. Edge saa aloittaa Rob Zombien "Never Gonna Stop"!
PS: Kaikki muut Edgen themet on paskaa tähän verrattuna ;)

Texasin kalkkarokäärme saa seuraavaksi biisinsä. Stone Cold Steve Austin on kovin SOB mitä laji on koskaan nähnyt, eikä hänen kaltaistaan showmiestä tulla ikävä kyllä näkemään enää ikinä! Harmi että loukkaantumiset pilasin tämänkin herran uran loppujen lopuksi. Onneksi voi kuitenkin verestää muistoja netissä ja vanhoilla WWE/WWF dvd:illä joita tullu osteltua hyllyyihin myös.

Kovimman tag teamin, eli Dudley Boyzien kovinta entrancea tarjosi biisi nimeltä Bombshell! Dudleja tuli kanssa ikävä kun kaverit jätti WWE-kuviot ja jätti suuren aukon tag team meininkeihin! Ei hajoa pöydät enää niin näyttävästi kuin näiden herrasmiesten toimesta!

Brock Lesnar on kanssa yksi all-time suosikeistani ja vaikka herran theme song onkin melko simppeli renkutus, on se myöskin todella toimiva kun Titatronille pärähtää teksti "HERE COMES THE PAIN"! Lesnar näyttääkin siltä että kipua on tulossa, vaikka miehen UFC vierailu ei kovinkaan montaa matsia kestänyt (kyllä Lesnari toki sielläkin laitto lihaa tummumaan, mutta oli normaali kuolevainen myöskin).

Kurt Angle pääsee tähän postaukseen mukaan jo sen takia että theme "You suck" huudot oli aina yhtä raikuvia ja olihan Kurt myöskin aivan loistava showmies kaikessa ärsyttävyydessän :).

Sexy boy Shawn Michaelsin theme oli kaikessa ällöttävyydessään todella toimiva ja riemastuttava veisu. Shawn oli kanssa aktiiviurallaan yksi viihdyttävimmistä showukoista, mitä on WWE kehässä koskaan nähty.

"The Animal" Batistan I Walk Alone on kanssa yksi osuvimmista theme songeista. Elukalla elukalle sopiva vahva rytistys jossa haisee testosterooni UAH!

Yksi koomisimmista kappaleista on Billy Gunnin "Ass man" theme, joka häkellyttää itseäni edelleenkin :D.

Harmitti että CM Punkin theme mentiin vaihtamaan Killswitch Engagesta Living Colouriin :(. Killswitch Engagen murhaava "This Fire Burns" on vaan niin sopiva wrestlingbiisi!

Siinä nyt muutamia suosikkeja, ehkä joskus lisää vielä! Taidan vetäytyä tv:n ääreen vanhojen WWF/WWE videoiden pariin, sillä ikävää se vaan on että showpainin parhaat vuodet on takana ja nyky-WWE:ssä enää muutama vanha karju mukana joiden takia jaksaa edes vähän vielä noita touhuja seurata.

Loppuun vielä kaikkien aikojen paras WWF/WWE momentti! The Undertaker vs. Mankind! Hell in a Cell matsin alkusetit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti