Powered By Blogger

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Testissä: Xbox Liven Headweb



Kirjoitetaas pieni näkemys tästä Xbox Liveen saapuneesta pohjoismaalaisesta leffa ja tv-sarja palvelusta joka jääny melko taka-alalle koska kaikki puhuu vain Netflixistä.

Mikä ihmeen Headweb? No Headweb on ruotsalaisen Peter Alvarssonin kehittämä elokuvien ja tv-sarjojen vuokrauspalvelu, joka toimii tietokoneilla ja nyt myös kotikonsoleilla. Palvelu eroaa Netflixistä ainakin sillä että Headwebissä jokaisesta elokuvasta joutuu maksamaan erikseen, kun taas Netflixissä on kiinteä kuukausihinta.

Kovasti kehuttuun Netflixiin en ole itse kerennyt tutustua vielä, mutta kuulemma julkaisu ajankohdan tarjonta on melko pieni. Headweb taas tarjoaa tällä hetkellä älyttömät määrät elokuvia laidasta laitaan, etenkin kauhugenre on hyvin esillä sillä sieltä löytyy melko underground kamaa ja vanhaa klassikkoa melkoisesti. Isot kasat exploitaatiota, ö-luokan kauhua, kalkkunaa, zombeja ja ties mitä goreiluja joista ainakin tälläinen kauhuleffahörhö innostui välittömästi.



Palveluhan tarjoaa suurimpaan osaan elokuvista tekstityksetkin suomeksi, norjaksi, ruotsiksi ja tanskaksi. Löytyy niin SD kuin HD elokuvia ja käyttäminen on todella helppoa. Oikeastaan ainoa miinus on palvelun hinnoittelu, eli juuri tuo että jokaisesta elokuvasta pitäisi maksaa erikseen eikä kiinteää kuukausimaksua ole.

Listaan tähän vielä muutamat elokuvat joita katsastin kyseisestä palvelusta. Kaikissa oli suomisubit ja leffat pyöri mahtavasti ilman mitää latailuja.

-Dark Shadows, Territorial, Mortal Kombat, Tekken, Hobo with a shotgun, Zombie Diaries 1 & 2, The Woman in black, Into the white, Lesbian vampire killers, Nude nuns with big guns, Nazis at the center of earth, Blubberella.

Tuossa oli hyviä leffoja, huonoja, mutta pääosin kaikki jaksoi viihdyttää (paitsi Tekken ja Nazis at the center of earth).

Yhteenvetona sanottakoon että kyllä Headweb on hieno palvelu etenkin jos tapanasi on käydä Makuunissa/Film Townissa vuokrailemassa leffoja... Se on ohi nyt sillä Headweb pitää tiukasti kotisohvalla ja leffojenkin hinnat on videovuokraamojen tasoa. Suosittelen palvelua etenkin kovimmille leffafriikeille jotka on valmiita maksamaankin hyvästä vuokrauspalvelusta.

Allekirjoittaneesta tuli kyllä ainakin tämän palvelun suuri fani.

Leffagenreinä Headwebistä löytyy mm. action, adventure, animation, comedy, crime, document, drama, horror, music, musical, scifi, short, sport, stand up, thriller, tv-series, war, western.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti