Powered By Blogger

perjantai 25. helmikuuta 2011

Uusi blogi ja enemmän pelillistä sisältöä tänne!

Nonih nyt on Bard sitten tekaissut tuoreen blogin blogspotin sivuille koska vuodatuksen sivujen näyttävyys ei miellyttänyt itseäni eikä ollut tarpeeksi mielenkiintoa alkaa näpertämään sivuja mieleisen oloisiksi. Täten päätin sitten luoda The Bard's Song nimeä kantavan uuden blogin itselleni ja kaikille joita pelaaminen kiinnostaa.

Toki Bard's Gamecorner elää ja hengittää edelleen mutta enemmän taka-alalla ja tänne pyrinkin sitten laittamaan arvosteluni ja ennakkoni peleistä ainakin näin pääosin ja saada tästä viihtyisämmän paikan kuin tuosta toisesta blogistani.

Jatkossa toki kirjoittelen myös TRMP:lle blogia jne ja olen siinä toiminnassa mukana, mutta taon rautaa tällä hetkellä niin paljon että energiaa ja intoa riittää useammallekkin suunnalle ja peleistä kirjoittelu onkin noussut yhdeksi mieliasioikseni. Tarkoituksena myöskin alkaa kirjoittelemaan pelijuttuja eri paikkoihin miten vaan saa yhteyksiä solmittua ja mielenkiintoista tekstiä kirjoiteltua.
Ensimmäisenä omana pelijuttunani julkaisen täällä tuon Dragon Age 2 pelin pienehkön ennakon jonka laitoin jo Bard's Gamecornerin sivuille ja joka oli alunperin tarkoitettu TRMP:n sivuille, mutta nyt se aloittakoon tämän blogin uuden elämän seuraavassa blog entryssä.

Toivottavasti blogille löytyy lukijoita ja laittakaa ihmeessä kehitysideoita tai mistä pelimaailman asiasta te haluisitte lukea erityisesti niin saatan jopa koittaa miellyttää joitakin. Blogin päätarkoitushan on toki kirjoitella itseäni kiinnostavia asioita peleistä ja pelaamisesta mutta uskon että samat mielenkiinnon kohteet kiinnostaa myös monia muita pelaajia. Eipä kait tässä sen enempiä sitten kuin vain että uusi blogi tulille!

1 kommentti:

  1. Onnea uudelle blogille. Ulkoasu on kyllä mukavampi kuin edellisessä. Mun ottama kuvakin tuossa <3

    VastaaPoista