Powered By Blogger

perjantai 25. helmikuuta 2011

Dragon Age 2 ennakkoa...v2.0

Uusi ensi-ilta tälle nyt tässä ja heti!

Bardin suuresti odottaman pelin ennakko.
SAATTAA SISÄLTÄÄ SPOILEREITA!

Tätä hetkeä on odoteltu useampi kuukausi jollei jopa kuukausia sillä kyseessähän on odotetuttu jatko osa jo todella mahtavalla Dragon Age: Originsille ja 22.2.11. Bioware laittoi DA2 demon ulos PC:lle, Xbox 360:lle ja PS3:lle.

Latasin 1.98GB:n kokoisen demon Xbox 360:lle ja pistin demon ensitestiin, eka huomio oli se että demo hyytyi heti ekassa latausruudussa ennen kuin olin edes päässyt pelaamaan koko peliä... disc read error tuli vaikka demo tulee boxin kovalevyltä?? Noh uusi käynnistys ja latausruutu meni kiltisti tällä kertaa ja ruutuun ilmestyi hahmovalinta joka sisälsi perushahmoluokat kuten mage, warrior, rogue ja näistä sai valita joko mies tai naispuolisen Hawken.

Valintani osui miespuoliseen kahdenkäden-miekkaa käyttelevään warrioriin ja itse demo alkaa. Pelin animaatio on saanut mukavaa kasvojenkohotusta ja hahmojen ilmeet ja eleet näytääkin sujuvammalta kuin Originsissa ja eräskin tuttu witch of the wilds näytti todella kuumalta maturelta kunhan hän oli muuntautunut lohikäärmeestä takaisin ihmisen olomuotoonsa.

Demo perehtyy enemmän itse toimintaan ja demon tarinankerronta on tehty erinomaisesti erään kääpiön kertomukseksi, josta on ainakin pari versiota joihin tässä demossa törmätään. Tämä nerokas tapa mahdollistaa sen ettei pelaaja tiedä puhuuko kääpiö totta vai ei ja tapahtuuko demon hommat aivan samalla tavalla itse pelissä sitten.

Demon alussa siis hutkitaan vanhoja tuttuja eli darkspawn pirulaisia ja pari isoa ogrea jölkyttää myöskin vastaan ja ovat pirullisempia ja kestävempiä kuin Originsissa, mukana tässä vaiheessa Hawken porukassa oli naispuolinen velho ja Hawken veli joka käytti myös kahdenkäden-miekkaa. Keskustelut on tehty samanlaisiksi kuin Biowaren Mass Effect peleissä ja tämä toimiikin todella hyvin! Vaihtoehtoisia kommentteja on mukavasti ja selkeät heron ja antiheron vaihtoehdot on myös selkeästi esillä.

Taistelumekaniikkaa on myöskin paranneltu ja mukana on nyt enemmän hack'n'slash mättöä kun vihollisten kimppuun hyökätessä rämpytellään a-näppäintä joka tekee perushyökkäyksen ja kehitettyjen taitojen mukaan Hawke ja kumppanit tekee erikoisiskunsa sitten x, y, ja b napeista kuten Originsissakin, mutta tässä tuntuu että pelaajalla on parempi kontrolli pelihahmoon ja toiminta on muutenkin sulavempaa.

Dragon Age 2:n demo vakuutti sulavalla toiminnalla, ei spoilannut juonta mutta kertoi hienolla takaumuksiin perustuvalla kerronnalla mitä saattaa olla edessä. Pelin ulkoasu näytti todella upealta ja äänimaailma kuten dialogi oli ammattimaista kuten Biowarelta on totutta odottaa. Rogue ja mage hahmoilla pitäisi varmaan vielä koittaa demo läpäistä sillä pituudella tätä ei ole pilattu ja sen nopeasti jauhaakin läpi ja samalla huomaa että tätä tahtoo lisää, onneksi maaliskuun 11 päivä kyseinen peli sitten julkaistaan ja odotus päättyy.

HUOM! Kyseinen ennakkohypetyshän on siis tehty vain lyhyehkön demon perusteella, mutta kyseinen demo vakuutti allekirjoittaneen täysin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti