Powered By Blogger

torstai 7. kesäkuuta 2012

Bardin silmin PART II: E3:n tarjontaa vuonna 2012

Alkuperäinen tarkoitus oli kirjoittaa blogia kaikista presseistä, mutta jotenkin jäi niin lame fiilis kaikista presseistä (paitsi Ubisoftin), että en jaksa vaivautua vaan kirjoitan mielummin kattavemman blogin niistä asioista mitkä kiinnosti tämän vuoden E3:ssa.

Varmasti yksi itsellekkin odotetuimmista peleistä oli Quantic Dreamsin (Heavy Rain jne.) uusi peli joka kantaa nimeä Beyond: Two Souls. Pelistä näytettiin pientä pätkää ja näyttihän se upealta kuten odottaa saattaakin. Tarinasta sen verran että se seuraa päähenkilö Jody Holmesista (Ellen Page) jolla on jotain erikoisia kykyjä ja tarinaa seurataankin hänen elämäänsä 15 vuoden ajalta, pelin traileria ja first look videota heittelen Peliruukun Facebook-sivuille josta ne voi ja kannattaa katsella.

Far Cry 3:sta teki mielenkiintoisen kaikki ne flippailut mitä pelin pätkissä ilmeni ja toki neljän pelaajan co-op herätti mielenkiintoa entisestään!

Naughty Dogin ensi vuonna ilmestyvä The Last of Us oli komiaa katseltavaa sekin ja vaikka olinkin kuoleman väsynyt Sonyn pressiä katsoessani, olen muistiinpanoihini kirjoittanu tästä pelistä että "WAU", eli peli teki esittelyllään vaikutuksen.

Koko eekolmosten parasta antia tykitti suureksi yllätyksekseni Ubisoft, etenkin pressin lopussa nähty mystinen peli näytti joltain aivan käsittämättömän kiehtovalta. Tämä osoittautui peliksi nimeltä Watch Dogs joka julkaistaan Xbox 360:lle, PS3:lle ja PC:lle ainakin. Kyseinen peli teki meikäläiseen koko E3 pressitarjonnan suurimman vaikutuksen ja peli tuli itselleni täysin puskista, kuten ilmeisesti kaikille muillekkin.
Nintendo löi kehiin tietenkin paljon Wii U kamaa ja sieltä tuli mm. New Super Mario Bros. U, Batman Arkham City Armored Edition, Pikmin 3 jne ja tuntui että monet Nintendon ystävät oli ainakin tyytyväisiä tarjontaan. Itse olen kanssa kovasti innoissani Wii U:sta ja odottelinkin enemmän kovien pelien nimeämistä julkaistavaksi konsolille, mutta niitä ei tullut juurikaan. Tosin esimerkiksi Mass Effect 3:n tuleminen Wii U:lle nosti riemuani ja Ubisoftin pressissä nähty Mario Kart sessio mitä pelattiin Wii U:lla ja joissa yksi pelaaja istui vessassa pöntöllä Wii U:n tabletti-ohjain kädessään sai meikäläisen naurahtamaan että "tollai mäkin haluan päästä tulevaisuudessa pelaamaan". Nintendo ei kikkaillu, mutta ei niiden tarvitsekkaan, hyvää kamaa sieltä varmasti tulee Wii U:lle ja Reggie on aina edustavana ja laittaa itsensä likoon "my body is ready" kommentteineen ja kaikkineen.

Mielenkiintoiselta vaikutti Ubisoftin peli Zombie U joka on siis Wii U:lle tuleva zombiepeli, harmittavaa vaan että pelin esittelystä ei tullut selväksi onko peli ns. raideräiskintää vai vapaasti etenevää gorefestiä, kivalta se silti näytti.

Tähän väliin maksamaton mainostus! Muistakaa toki ihmeessä käydä katsastelemassa Peliruukin ja meikäläisen Facebook sivuja (Bard's gamecorner), pyrin laittamaan molempiin sivuihin E3 trailereita ja peliuutisia mitä tulee netistä bongattua.

PS Vitalle ilmestyy myöskin oma Call of Duty joka kantaa lisänimeä Black Ops: Declassified, joka siis on ihan oma CoD peli, eikä käännös mistään. Kyseisellä pelillä pelaajat pääsevät sitten tosissaan testaamaan PS Vitan verkkopeliominaisuuksia.

Yksi positiivinen ylläri itselleni oli Trine 2 Director's Cutin ilmestyminen Wii U:lle josta saattaa tulla kyseisen pelin paras versiokin! Peli sisältää parannuksia ja uusia ominaisuuksia muihin versioihin verrattuna.
Tässäpä tämä lyhykäisyydessään, eli tässä "listattiin" E3:n kiinnostavimpia pelejä omasta näkökulmastani ja varmasti osan unohdinkin, mutta niistä lisää Facebookissa.

PS: Microsoftin setit voi lukea edellisestä blogauksesta!


Tietoja tästä blogista:
-Blogia kirjoittaessa taustalla soi: Napalm Death - Harmony Corruption levy.
-Kello on nyt 12:35 ja päiväys 7.6.2012.
-Postiluukusta kolahti tätä kirjoittaessa Kingdoms of Amalur: Reckoning pelin Xbox 360 versio.
-Ulkona paistaa aurinko ja huomenna on hääpäiväni sekä jalkapallon EM-kisojen avajaiset!

facebook.com/peliruukku & facebook.com/bardsgamecorner

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti